Beauty Salon Silviya

Kapper & Nagelstilist & Schoonheidsspecialist/Harsen 

Kunstnagels

Nagelverlenging 

 

De natuurlijke nagels kunnen verlengt worden met behulp van en tip of sjabloon.Een tip word halverwege op de nagel aangebracht op maat geknipt en glad gevijld.Dan word de gel of acryl/solar aangebracht wat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft.

Bij de sjablonentechniek word een zelfklevende vorm  tegen de natuurlijke nagel aangezet de gel of acryl/solar word direct op het sjabloon en de nagel aangebracht.Het grote voordeel van verlenging is dat de nagels meteen dezelfde lengte krijgen. 


Samen met u beslissen we wat het beste resultaat geeft,belangrijk is hoe de conditie van de natuurlijke nagel is en wat voor beroep uw uitoefent bijvoorbeeld.Zo word er voor iedereen persoonlijk een set nagels gemaakt. De kunstnagels kunnen in alle gewenste vormen gemaakt worden (rond, ovaal, spits, vierkant). Afhankelijk van uw smaak, lifestyle en vorm van het nagelbed adviseer ik de nagelvorm die perfect bij uw past.

Ik streef naar zo  natuurlijk mogelijke kunstnagels maar wel zo dat ze sterk zijn want uw moet er uiteraard alle dagelijkse dingen mee kunnen doen. Populair is nog altijd de french manicure (witte toppen) dat kan in een natuurlijke tint maar zeker ook allerlei kleuren en glitters.

Bij de eerste behandeling krijgt uw advies mee voor thuis .

Nagelversteviging

 

Heeft uw al lange nagels maar het lukt niet om ze mooi en sterk te houden, dan kunt u kiezen voor een nagelversteviging.

Met behulp van gel of acryl/solar word de nagel verstevigd het is niet zo dat er maar een dun laagje op aangebracht word maar belangrijk is dat  de bolling op de juiste plaats zit. Dit kan naturel maar ook french manicure is mogelijk en natuurlijk kan er ook nailart op.     

 Nabehandeling

 

De natuurlijke nagels groeien gewoon door onder de kunstnagels.

Het gevolg is dat de nagels langer geworden zijn en er uitgroei te zien is bij de nagelriem. De snelheid waarmee nagels groeien is per persoon verschillend. Een nabehandeling word na 2 a 4 weken gedaan.

Tijdens de nabehandeling worden de nagels korter gemaakt en een groot gedeelte van de gel of acryl/solar word weggevijld. Dan word de nagel opnieuw opgebouwd en in balans gebracht met gel of acryl/solar. Tijdens de nabehandeling kunt ook kiezen voor een andere kleur of glitter.

Daarna zien de nagels er weer als nieuw uit.

Het is van belang dat u thuis minimaal  1 keer per dag  nagelriemolie gebruikt. Zo worden de nagelriemen zacht en droogt de natuurlijke nagel die onder de kunstnagel zit niet uit.